Termene și condiții

Prin utilizarea acestui site și solicitarea unei oferte va exprimați în mod expres acordul cu privire la toate prevederile de pe această pagină.

Conținutul acestui site este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuală aplicabile, deținut și utilizat de către SC GLOBAL RETREATS SRL care este o societate cu sediul social în Mihail Kogălniceanu, Strada Sperantei, Nr. 9C, Judet Constanta, număr de telefon 0786558820, adresa de e-mail rezervaristuf@gmail.com, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J13/3896/2017, având cod unic de înregistrare RO38591710.

Toate materiale de pe acest site (fotografii, texte etc.), mărcile, logourile și numele comerciale, atât înregistrate cât și neînregistrate afișate pe acest site apartin SC GLOBAL RETREATS SRL și nu pot fi copiate, modificate, repostate pe alte site-uri, distribuite sau transferate în orice formă fără acordul scris al administratorului. Orice utilizare comercială neautorizată a acestor materiale reprezintă o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și ne rezervăm dreptul de a ne exercita toate drepturile legale.

Informațiile prezentate pe acest site-ul au un caracter consultativ și pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă. Facem eforturi în vederea asigurării calității, corectitudinii și caracterului actual al materialelor publicate pe site însă nu putem garanta, expres sau implicit, în privința conținutului. De asemenea, pe acest site poți regăși link-uri către alte site-uri și nu avem nici o responsabilitate asupra corectitudinii informațiilor furnizate pe alte site-uri.

Poți utiliza informațiile de pe acest site doar în interes personal și non-comercial:

Poți trimite sugestii, comentarii, feedback, idei, poze din călătoriile tale alături de noi, caz în care acestea devin proprietatea SC GLOBAL RETREATS SRL.

Nu acceptăm materiale, comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasă, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau violarea în orice fel a legilor române și internaționale.

Solicitările de modificare a conținutului site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail rezervaristuf@gmail.com

Declinarea răspunderii

Aducem în atenția tuturor vizitatorilor acestui site că ne rezervăm dreptul de a efectua oricând modificări cu privire la desfășurarea programelor oferite, inclusiv, dar fără a ne limita la modificarea locațiilor de servire a meselor de prânz, modificarea traseului unui program, modificarea datei și/sau duratei unui program, modificarea punctelor de îmbarcare/debarcare dar și alte modificări care sunt necesare pentru o bună desfășurare a programelor și că nu putem fi trași la răspundere în cazul în care:

Condițiile meteorologice impun modificări ușoare sau semnificative ale unui program.

Partenerii afiliați întreprind activități sau servicii necorespunzătoare care nu țin de noi.

Participanții la programele oferite au o atitudine neadecvată.

Condiții de rezervare

În vederea confirmării unei rezervări fiecare program publicat pe site-ul nostru are tariful specificat in LEI/RON, cu TVA-ul inclus în tarif și definite:

Condițiile de rezervare

Modalitățile de plată disponibile (transferul bancar și plata în numerar).

Condițiile de plată a diferenței (numerar sau transfer bancar).

Condiții de modificare și anulare

Fiecare program de pe acest site are definite condițiile minime necesare pentru ca plecarea să fie garantată. În cazul în care condițiile minime nu sunt îndeplinite transmitem notificări cu o zi înainte iar alternativele sunt:

Reprogramarea pentru o altă zi la același program (în funcție de disponibilitate)

Alegerea unui alt traseu/program în aceeași dată (în funcție de disponibilitate)

Rambursarea integrală a avansului achitat.

Condiții de amânare

Numărul locurilor din fiecare barcă este limitat și îți recomandăm să îți faci o rezervare cu cel puțin 3 luni înainte. În cazul în care îți dorești modificarea datelor rezervării tale, te rugăm să ne înștiințezi cu cel puțin 10 zile înainte de data începerii programului rezervat (în funcție de disponibilitate, nu vei avea costuri suplimentare pentru prima modificare).

IMPORTANT: În cazul în care ai modificat deja o rezervare pentru care ai deja un bilet transmis, pentru o nouă modificare, în funcție de disponibilitate, va fi necesar să achiți integral diferența rămasă fără a mai putea face o nouă modificare..

Ne rezervăm dreptul de a nu oferi compensații financiare atunci când:

Din motive personale nu te prezinți la programul solicitat conform datelor din rezervare.

Te prezinți la programul solicitat însoțit de un alt număr de persoane decât cel din rezervare (mai puține persoane iar numărul minim de persoane nu se îndeplinește ; mai multe persoane și este necesar să refuzăm participarea nor persoane din grup ca urmare a numărului de locuri limitat).

Te prezinți la programul solicitat încălcând prevederile noastre referitoare la bună desfășurare a unui program.

Politica pentru copii:

Supravegherea copiilor pe toată durata programului este responsabilitatea aparținătorilor. Nu impunem o taxă pentru prezența la îmbarcare cu persoane neanunțate DAR reamintim că numărul de locuri din fiecare barcă este limitat.

Reducerile de pe site-ul nostru se aplică doar pentru tarifele referitoare la excursiile cu barca. Pentru mesele de prânz și mașinile de safari/căruțe, fiecare dintre partenerii noștri are o politică diferită pentru copii.

Masa de prânz tradițională în Delta Dunării:

Tariful pentru masa de prânz pentru adulți poate varia de la 70 lei la 100 lei și va fi transmis la momentul rezervării (copiii beneficiază de reduceri în funcție de vârstă / fiecare dintre partenerii noștri are o politică diferită pentru copii). Plata pentru masa de prânz se face direct către parteneri în numerar iar în toate locațiile partenere au acces doar persoanele cu rezervare.

GLOBAL RETREATS SRL nu isi asuma nicio răspundere în cazul unei furnizări neconforme ale acestor servicii întrucât ele nu sunt furnizate de către acesta ci de către terțe peroane.

Ambarcațiunile utilizate pentru excursiile prezentate pe site:

Ambarcațiunile noastre sunt fabricate în România de către partenerul nostru de încredere Corsar Nautic, alături de care ne-am personalizat flota punând la dispoziția turiștilor noștri bărci sigure, spațioase și confortabile. Toate ambarcațiunile noastre sunt concepute pentru a explora eficient cât mai multe zone din Delta Dunării greu accesibile și sunt pretabile atât pentru excursii lente cât și pentru transferuri pe distanțe lungi.

Fiecare ambarcațiune este prevăzută cu prelată de marș iar pe parcursul excursiei, în funcție de vreme prelata se poate închide complet. Ori de câte ori vremea ne permite, deschidem complet părțile laterale, rămânând în continuare protejați de soare de către prelata cu rol de umbrar.

Toate ambarcațiunile noastre sunt pentru agrement, astfel prin legislație sunt omologate la numărul maxim de 12 persoane (11 pasageri + 1 conducător). Pentru grupurile mai mari de 11 persoane punem la dispoziție mai multe ambarcațiuni.

Facilități la bordul ambarcațiunilor:

Ladă frigorifică și gheață

Sistem audio care poate fi utilizat doar la întoarcerea către Tulcea, pe brațele Dunării. Pe durata călătoriei pe lacurile și canalele Deltei Dunării reamintim că excursia se ține în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Buna desfășurare a unui program:

Accesul pe ponton și accesul în ambarcațiuni se face doar cu aprobarea personalului nostru responsabil de organizarea îmbarcării.

Vesta de salvare care este obligatoriu de purtat pe toată durata călătoriei pe apă.

Locurile din barcă sunt distribuite de către conducătorul acesteia.

In timpul deplasării cu barca te rugăm să nu te ridici sau să te plimbi în barcă. Pentru orice situație în care trebuie să te deplasezi câțiva pași este necesar să anunți în prealabil conducătorul ambarcațiunii.

Conducătorul ambarcațiunii este responsabil pentru siguranța întregului grup și este obligatoriu să îi respecți indicațiile.

FOARTE IMPORTANT! Purtarea vestei de salvare este OBLIGATORIE conform legislației în vigoare și trebuie respectata pe toată perioada excursiei.

La îmbarcări și pe parcursul călătoriei, este necesar să urmezi indicațiile personalului nostru (nu te apleca și nu scoate mâinile peste bord, riscul de accident este mare).

Din motive de siguranță nu permitem scăldatul în Dunăre de la bordul ambarcațiunii sau la punctele de îmbarcare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program oricărei persoane aflate în stare de ebrietate. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.

Animalele de companie sunt binevenite doar la programele în regim privat. Ne rezervăm dreptul de a refuza participarea la un program unde noi formăm grupul oricărei persoane care se prezintă cu un animal de companie neanunțat. Conform termenelor și condițiilor noastre pentru o astfel de situație nu oferim compensații financiare.

Nu este permisă aruncarea deșeurilor în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Te rugăm să ai în vedere că acestea se colectează, se păstrează pe durata călătoriei și pot fi aruncate la întoarcerea în port, la unul dintre spațiile special amenajate.

Permisul de acces în Delta Dunării:

Permisul de acces în Delta Dunării este NOMINAL și OBLIGATORIU (condiții impuse de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării www.ddbra.ro).

Tariful permisului este de 5 lei/persoană adultă și este inclus în costul DOAR anumitor excursii (fiecare program are specificat acest aspect).

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenele si condițiile de utilizare a site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidențialitate, nu ezita sa ne contactezi la numărul de telefon 0786558820, sau la adresa de e-mail rezervaristuf@gmail.com