Sulina – Europolis, localitate situată la capătul estic al Deltei Dunării, al României și al Uniunii Europene, este un loc plin de istorie, natură și frumusețe. O destinație perfectă pentru cei care caută o experiență unică, liniștită și aventuroasă în același timp.

Istoria Sulinei se întinde peste secole, cu evenimente importante și controversate, precum și un rol vital în activitățile portuare și comerciale în timpul Primului Război Mondial. În prezent, Sulina este cunoscută ca un important centru turistic, cu plaje lungi și frumoase, o atmosferă retrasă și străzi pietruite care oferă o privire asupra arhitecturii tradiționale din Delta Dunării.

Varsarea Dunării în Marea Neagră este un alt punct de atracție important pentru turiști. Acest fenomen natural spectaculos poate fi admirat de pe malul mării sau intr-o excursie cu barca la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

Sulina oferă oportunități unice pentru a te relaxa, a explora și a te aventura. Plajele sale frumoase, atmosfera liniștită și varsarea Dunării în Marea Neagră sunt doar câteva dintre atracțiile turistice care fac din Sulina o destinație ideala pentru cei care caută o experiență autentică în Delta Dunării. Veniți și descoperiți frumusețea și istoria acestui loc uimitor!